Често се налага бързо да направим нещо ефектно с косата си. Моята коса е чуплива, изрусявам я и това я прави суха и без блясък. Използвам доста продукти за да я поддържам в здрав и красив вид.

Наскоро открих серията Keratin Liss Lover. Наистина любовно приключение ! (коментар във връзка с превод на наименованието на продукта). Бях приятно изненадана от лесния и бърз начин с който тези продукти въздействат на косата ми.

Първо се измива косата с шампоан. Тук няма нищо особено. Важно е само да оставите шампоана 1-2 минути на косата за да подейства. Също така е добре да се масажира дължината на косата, а да не се набляга на скалпа.

След като се изплакне нанасяме балсама. С него престояваме около 5 минути и изплакваме обилно с вода. Може, ако имате проблем с разресването да разрешете косата с широк гребен.

Попивате мократа коса с кърпа и нанасяте 3 капки от серума. Разнасяте по дължините. Разресвате косата.

За да придадете обем в корените, тъй като от изглаждането косата може да слягне, напръскайтe със спрей за обем. Изсушаватe с четка и сешоар.

На финала използвате малко сух лак за коса за да удължите времето на прическата.

Лесно и бързо изправяне.

Използвани продукти:

• Шампоан с кератин за трайно изглаждане Liss Lover Shampoo – EKS
• Балсам с кератин за трайно изглаждане Liss Lover Balsam – EKS
• Серум с кератин за трайно изглаждане Liss Lover Serum – EKS
• Спрей за обем на косата от корените – Volumino
• Лак за коса за обем със силна фиксация Guardino – EKS

Музика: rejekHz – haircut

Ако не желаете сами да експериментирате, можете да получите този ефект с използваните във видеото продукти, като посетите фризьорски салон „Жени“, гр. София, ж.к. Люлин, бл. 228, тел.: 0888816544

Фирмен фризьорски салон EKS на адрес ул. Българска морава 97 тел за записване за часове 0894693622