Лятото е сезона на купоните. Летните забавления нямат край и са все по-интересни и по-забавни. Ако една вечер пожелаете да бъдете хипер различна ето какво да направите.

Преди да достигнете до крайният ефект подгответе косата си за летните жеги. Както знаете през лятото косата изсъхва повече. Има нужда от грижа за да бъде здрава.
Използвайте маслена баня, която прави косата страхотна. Това се правя задължително поне два пъти в годината.

Отмивате с шампоан от същата серия. Така косата е готова за всички капризи на лятото, както и удоволствия разбира се, като плаж, море и басейн.

С помоща на оцветяващ балсам се направ един екстравагантен кичур, който ще придаде Funky style. Хубавото е, че този кичур е временен и с всяко измиване той ще става все по блед и ще изчезне. За по-малко от 10 измивания няма да остане и следа. А на море косата се мие всеки ден и това не е проблем.

След като се измие косата напръскайте с двуфазен балсам без отмиване, който ще защитава косата през целия ден.

За завършване на прическата използвайте гел за оформяне на къдрици. И за пълното запазване по-дълго на прическата напръскайте с лак. Изсушете и сте готова за купон!

Използвани продукти:

• Маслена баня за изтощена коса – Hydro Nutritive EKS
• Шампоан за изтощена и третирана коса – Hydro Nutritive 200 ml.
• Oцветяващ балсам за коса професионален – Color Kult – Voila EKS
• Двуфазен балсам без отмиване за третирана коса – Hydro Nutrituve
• Гел за коса за леки къдрици и мокър ефект – Sette24
• Лак за коса с умерено силна фиксация Estro – EKS

Музика: rejekHz – haircut

Ако не желаете сами да експериментирате, можете да получите този ефект с използваните във видеото продукти, като посетите фризьорски салон „Жени“, гр. София, ж.к. Люлин, бл. 228, тел.: 0888816544

Фирмен фризьорски салон EKS на адрес ул. Българска морава 97 тел за записване за часове 0894693622