КАРИЕРИ

                                               Искате да изпитвате радост всеки ден от работата си, която вършите? Вие сте креативни и идейни? Искате да работите с хора и ежедневно да се срещате с нови лица? Прегледайте вакантните места за работа и намерете тази, която ще задоволи желанията ви.

Можете да разгледате информацията като щракнете по-долу в тази страница.

           

КАЧЕСТВА

Честността е ключ, определящ индентичността и фокуса на нашата компания. Да правим клиентите щастливи, да им помагаме да се развиват и издигат в професионалното поприще. Качество което сме издигнали в култ.

РАЗНООБРАЗИЕ

Вие сте нашата сила. Хората, които ежедневно представят нашите продукти на клиентите. Хора от всички сфери на живота. Нашите продукти са толкова разнообразни, колкото и хората, които ги ползват. Ние оценяваме всичко, което вие допринасяте за компанията. Включително и амбициите ви за кариера.

                                                                                    

Амбициозни ли сте? Сериозни ли сте в постигането на целите си? Ние даваме възможност на всеки да развива своите индивидуални умения и таланти. Искате ли да радвате хората с труда си? Да виждате радостта в очите на хората, които ползват нашите продукти? Докоснете се до живота на нашите потребители. Усмихвайте се и живота ще ви се усмихва.

Вакантни места

ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ

ТЪРСЕНЕ / КАНДИДАТСТВАНЕ