Козметичната боя VOILA 3C  INTENSE  осигурява отлично блестящо и много естествено оцветяване. Върху белите коси развива покриваемост до 100 %. Специфичната формула с нисък процент на междинни пигменти върху емулсионната база, позволява по-добро проникване на цвета в косъма, като му придава светлина
и красиви отблясъци.

Voila3c-tube

Характеристики press-video

Емулсивна формула на основата на не-йонни тенсиоактивни съставки, които позволяват на оцветителните пигменти да проникват по-лесно и бързо в тъканта на косъма. Това прави възможно концентрацията на амоняк да е значително по-ниска от средните при други продукти в търговската мрежа, както и да съдържа по-малко междинни оцветители.
Това й позволява да действа цялостно върху тъканта на косъма. Освен това взаимодействието й с Крем окислителя, съдържащ Бизаболол и специалната формулировка за взаимодействие с чистия амоняк, наличен във формулата на Voila крем подобряват толерантността дори при най-чувствителните кожи.

voila3cgruppo

     Защо трябва да работя с VOILA 3C  INTENSE?
– Просто е: VOILA 3C  INTENSE разполага с множество подобрения в сравнение с други бои и по стари разработки на Voila.  Например хъдратацията на косъма е по-добра след боядисването отколкото преди това. Формулата на амоняка е така разработена, че не оставя следи в косъма и не го изсушава. Борбата със свободните радикали е по-ефективна и има видими резултати след второто нанасяне. Трайността на цвета е видимо подобрена. Блясъка е за дълго време. Мекотата е трайна. Калейдоскопа от над 100 цвята и комбинациите по между им дава изключителна свобода на фантазията. 100 процентово покритие на бяла коса с трайни наситени руси цветове с много блясък.
Най-вече боя VOILA 3C  INTENSE е разработена да бъде по-бърза, по-надеждна и с по-малки изисквания при усвояване. Лесно, бързо, надеждно!

  Каква е цената на VOILA 3C  INTENSE?
– Цената на VOILA 3C  INTENSE зависи от няколко неща, като например коя категория е вашият салон. Цената на която го закупува всеки фризьор е една за всички и тя включва и оксиданта. Това означава, че при закупуването на боята вие автоматично получавате и оксиданта. Цената може да се намали в зависимост от обема на работа и количеството на първото зареждане. За да получите информация относно ценообразуването свържете се с наш търговски представител или използвайте формата за запитване в раздел Контакти.

  Трябва ли да мина курс на обучение за да работя с VOILA 3C  INTENSE?
– Ако сте готови да започнете работа с VOILA 3C  INTENSE, ако имате собствен фризьорски салон, ако сте професионалист фризьор, то вие вече сте готови да творите. VOILA 3C  INTENSE не изисква специални умения нито допълнителни курсове за да усвоите техниката на боядисване. Всичко което сте учили за да вземете дипломата за фризьор е напълно достатъчно. С VOILA 3C  INTENSE се работи изключително лесно. Формулата на боята е разработена така, че не е необходимо да използвате основни цветове при покритие на бяла коса над 70%. Също така има много лесен избор на цвят. Ако клиента си избере 8.3 и има голям процент бяла коса, вече не е необходимо да използвате по тъмен цвят  7.3  а директно нанасяте 8.3 с гарантиран резултат. Много е важен и факта, че при смесване с оксиданта, боята отделя аромат на парфюм, което прави работата с нея удоволствие.
Ако пък се чувствате несигурни и искате опресняване на знанията, ние сме насреща. Индивидуални семинари във вашия салон, съвети и трикове. Също така най-новите тенденции и модни течения директно от Италия поне веднъж месечно в Академия EKS .

   Достатъчни ли са знанията ми в колориметрията които имам за да работя с VOILA 3C  INTENSE?
– Ако не се чувствате сигурни в знанията си, или искате да се до усъвършенствате или да научите най-новите тенденции във фризьорството няма да имате проблеми. В началото на всеки сезон ще получавате актуален каталог на новостите през сезона. Поне два пъти в годината организираме семинари на които можете да подобрите квалификацията си. Също така при желание от ваша страна можете в Академия EKS да получите допълнителни знания или да завършите курс за фризьори.

   Каква е разликата между VOILA 3C  INTENSE и Nutrilux без амоняк?
– И двете бои на Voila profesional разполагат с едни и същи функции. Покритие на бяла коса на 100 процента, щадене на капилярните фибри, запазване хидратацията на косата, блясък и мекота. Nutrilux има за цел да развие максимално творческата фантазия на фризьора, да го предизвика да твори изкуство и винаги да е доволен от резултата. Разработена на основата на масло от Макадамия, познато с мощните си анти стареещи свойства, боя Nutrilux е силен партньор при сухи и порьозни коси. При чувствителен скалп, алергии и всички отклонения в косата и скалпа. Двете бои могат да се допълват за един още по-добър и качествен резултат.

   Мога ли да получа отстъпка при започване на работа с VOILA 3C  INTENSE?
– За салони, закупуващи пълния каталог на VOILA 3C  INTENSE, предлагаме разнообразие от отстъпки. За тези които не могат да си позволят пълния каталог предлагаме бонус зареждане на боя Nutrilux безплатно. За подробности проверете при наш търговски представител или се свържете чрез формата за запитване в раздел Контакти.

   Мога ли да експериментирам с боя VOILA 3C  INTENSE или Nutrilux за да се убедя в качествата им?
– Когато решите да пробвате Voila profesional, наш сътрудник ще ви посети и вие ще заявите цветовете които искате да пробвате. По време на боядисването наш сътрудник ще ви консултира и ще ви напътства. Стойността на продуктите за експеримента е за сметка на EKS.

                                                                                                                                      за да видите каталога: (тук)
Мога ли да работя с VOILA 3C  INTENSE и успоредно с друга боя?

– Да. Когато закупите Voila profesional и започнете работа, вие ще получите индивидуален план за отстъпки, промоции и акции в който ще бъдат упоменати условията за ползването им. Така вие сами ще прецените дали да работите успоредно и с друга боя. Избора и начина ви на работа зависи само от вас.

   Какво представлява 3C ?
– Използвайки последните научни технологии, съчетана с нашите години опит в Intercosmo, компанията е въвела 3C, като иновативна биотехнология, която е от микро активни съставки. Микросфери, които да засилят ефекта на цвета и възстановяването. Да осигурят по-дълбоко, по-трайно и  по-хидратирано оцветяване. 3C е комбинация от три активни системи, които;
1. Осъществяват 100 процентно покритие на бяла коса
2. Дават по наситени, плътни и трайни цветове
3. Осигуряват влага и сила, повече блясък

Тези комбинирани резултати дават много по-добро покритие, по-трайни резултати. Буквално оставя косата лъскава и копринено гладка на пипане.
Допълнителен бонус е забавяне окисляването на сместа, след като продуктът е смесен, което позволява по-дълъг период на прилагане.

Научете повече за боя за коса Voila
btn-chi-siamo