EKS линия за грижа на скалпа и косата, с внимание към тенденциите на пазара, които искат повече от просто грижа за косата . С Talassotherapy, иновативна професионална програма за третиране на коса, на базата на таласотерапия и ароматерапия.
EKS Talassotherapy е професионална линия на възстановяване, която използва специална активна кал, която е в резултат на комбинацията от водорасли на прах с арома есенции. Истинската новост тук е перфектния стил на EKS Eksperience Spa, чрез които се предлагат 4 пакета за възстановяване. Тези процедури завършват със специални масажи и ритуали, посветени на всяка коса

EKS Reconstruct е професионален метод на възстановяване на структурата на косата, въз основа на Ензим Pro, кератин, морски колаген и Cermides комплекс. Процедурата се състои от 3 продукта за поетапно третирането, основани на Hot & Cold топли и студени Методи.

 

EKS е Surgivamarine, EKS линия, която се възползва от морските елементи, за здрава и силна коса, у дома и в салона. Всяка формула се основава на изключителен комплекс морски водорасли, ядрото на EKS Surgivamarine. Той е концентрат от водорасли, морска вода и олигоелементи Cu Fe Zn Si , които предлагат енергиен резерв на косата.
EKS Surgivamarine се състои от десет основни пакета:
Rebalance: против мазна и комбинирана коса
Purity: против пърхот коса
Комфорт: срещу чувствителен скалп
Hydro nutritive: за сухи и третирани коса
Vitality: при загуба на коса и временен косопад
Elasticity: за красива къдрава и чуплива коса
Volumax: при слаба и чуплива коса
Age Control: на възраст над 40 за слаба фина изтъняла коса
Color protect: защита на цвета в боядисаната коса
Sun care Pro: защита срещу вредните слънчеви лъчи

press-video