press-video

Ритуал – Hydro Nutritive стъпка по стъпка провеждане на терапия

       Косата става суха, чуплива и слаба поради агресивни химически третирания или твърде чести процедури, ограничителни диети, хлор от басейните или солена вода от морето, неправилна употреба на сешоар. Косата променя външния си вид и е с отслабена структура.

В Hydro-nutritive Aquamaris Комплексът е проектиран да представи конкретни отговори на този въпрос. За това е обогатен с водорасли Chondrus Крисп и специфични активни съставки, които действат съвместно, за да неутрализират негативното действие, като подхрани и ремонтира повредената коса. Извършва ефективни овлажняващи действия, които са за създаване на защитна бариера на косата от външни агресори.

newfoto-eks071

Кое прави серията уникална?

А) NAVY „морска изворна вода“ ? – Водата Navy идва от един богат източник на чиста вода, която извира от „океанa край френския остров Noirmoitieur, където температурата целогодишно е 14градуса “ дълбоко под водата минералния извор се смесва с морската вода и позволява микроорганизми като водораслите, да живеят и се възпроизвеждат свободно усвоявайки минералите и oligo елементи от околната среда.
Предимства: Разработени за да стегнат епидермиса, което прави кожата по устойчива на свободните радикали, стимулира клетъчното производство чрез насърчаване на възпроизводството, защитава косата от химическа атака и химическо въздействие с третиращи продукти
В) „Специфични водорасли“ ? – Водораслите са организми с прост жизнен цикъл: те се раждат, хранят и се самовъзпроизвеждат. Водораслите в EKS Surgivamarine са в състояние да взаимодействат с косата и скалпа, което ги прави  по-силни и им дава сила и жизненост.
Предимства: преструктуриране на капилярните фибри, почистват внимателно, представляват огромен резерв, независимо от косата и от промените в околната среда
С) „Морски Oligon Комплекс“ ? –  богат комплекс от микроелементи (цинк, мед, желязо, силиций) и олигопептиди извлечени от морските води от по-чиста и незамърсена зона на дълбочина под 15 метра. Действа чрез стимулиране на космената луковица в дълбочина, реструктурира и укрепва капилярните влакна. Увеличева хидратацията на кожата и повишава значително блясъка и здравината на косъма.
Предимства: директна хидратация: благодарение на микроелементи, които дълбоко хидратират, извършва инсталация, укрепване и защита на косата и скалпа.

logo-eksperience-footer