cover-beauty-ritualmask_reminerilizante alga


E K S   TALASSOTHERAPY Лечение на проблемите на косата и скалпа с помоща на продуктите от морето.
Професионалният Метод на ЕКС – Talassotherapy комбинира в себе си директното третиране на склапа, масаж и ароматотерапия. Цялата процедура трябва да бъде извършена бавно в спокойна среда с подходяща музика при пълно освобождаване и отпускане.
Професионалният Метод на ЕКС – Talassotherapy е:

 

 1. Въздействието на морските продукти директно
 2. Ароматотерапия
 3. Масаж
press-video

Ритуал видео представяне на процедура Борба с косопада, за подсилване структурата на косъма, което го прави по-силен и по-гъвкав

Процедурата се състои от осем стъпки.

 1. Срешете косата на път в средата и нанесете от 4 до 6 капки от ароматоемулсията в скалпа.
 2. С върха на пръстите направете лек масаж като се стараете да обхванете по-голяма зона от скалпа. Препоръчително е по време на масажа и цялата процедура да има фонова музика, клиента да е със затворени очи и да не говори.
 3. Смесете в купичка 2 – 4 мерни лъжички от водораслите с подходящата за случая ароматоемулсия докато получите хомогенна, не много течна смес.
 4. antihairloss_talasso purity_talasso scalp_talassoНанесете директно върху скалпа с помоща на четка получената морска кал и оставете да престои от 10 до 15 мин. Препоръчително е клиента да релаксира със затворени очи и да вдишва аромата. За по-силен ефект може да се приложи капка от емулсията върху горната страна на дланта.
 5. Изплакнете обилно с хладка вода като едновременно с това масажирате скалпа.
 6. Използвайте специфичния шампоан и измийте косите.
 7. Подсушете леко косата и нанесете 1/2  ампула – лосион в скалпа за съответния проблем.
 8. Преминете към изсушаване.