Ecletic 2016 Lisbon
Intercosmo 2016 Лисабон eclettica 2016

Лисабон – град в Португалската империя, благодарение на географското си положение в ХV век е в центъра на ерата на великите открития. Тогава Португалия е сред световните сили. В този контекст безпорни герои на вечерта бяха кралиците, икони на красотата. Абсолютна доминация на любов, интриги и отмъщение.
eclettica 2016 Събитието се проведе в Convento do Beato.Това без съмнение е едно от най-забележителните места в Лисабон.Изграждането на този манастир, разположен на изток от Лисабон, започва в XV век, когато на това място е имало малка църква на ордена San Benedetto. Кралица Изабел получава разрешение да изгради хоспис, въпреки това умира преди да изгради приюта. Историята продължава в XVI век, когато Antonio da Conceicao получава възможност да продължи изграждането с помоща на милостиня.
Днес сградата е паметник и в нея редовно се провеждат световни мероприятия. eclettica 2016

На 22 и 23 октомври Intercosmo представи своите нови идеи. Стефано Конти официален фризьор на италиански радио и телевизии. Също така на известния фестивал сан Ремо и на италианския Х-фактор. Творец, който обича да експериментира с екстремни прически.

eclettica 2016 Друг творец в редиците на Voila е Джанкарло Джанини, основател и лидер на групата Философията на Джанини и повече от 30 години работи в областта на професионалното обучение. Също създател на техническата революция Fast Cut за постригване, бързо и ефективно и лесна за научаване. eclettica 2016 eclettica 2016