НАШИЯТ ПРОФИЛ
Козметикс ЕKS беше създадена през 2004 г.

Това се случи в резултат на проучването на пазара и поради факта, че много собственици на салони са разочаровани от своите доставчици. Техният подход е строго и само да продават без да проявяват интерес за развитието на уменията на стилистите.

Подобно на всички други професии, фризьорът също трябва да бъде актуален в света на модата, както и с новите технологии, техники които не спират да се развиват. Бяхме решени да променим това и да не сме просто една компания която продава продукти, ние ще помагамена фризьорите да се развиват
напред, да се образоват и да растът.

 УСЛУГИ

За да успеем в много конкурентния пазар, безупречното обслужване е задължително. Всички наши клиенти се посещават през двуседмичен период, и всички поръчки се доставят в рамките на 24 часа. Освен това ние предлагаме помощ чрез семинари, демонстрации, витрини и други съвети или информация, която може да се изисква от клиента.

                        НАШИТЕ ДЕЙНОСТИ

Дейностите на компанията са предимно внос и разпространение на професионални продукти за грижа за косата, доставки и оборудване за фризьорски салони. Ние изключително представляваме световноизвестна компания като :  Intercosmo SpA Италиа

НАШАТА ПОЛИТИКА

Политиката на нашата компания е проста:  КАЧЕСТВО, ОБСЛУЖВАНЕ и ОБРАЗОВАНИЕ

КАЧЕСТВО

Това е нашата политика, внос и разпространение на продукти с високо качество, които гарантират да се даде пълната удовлетвореност на клиента. Това ще доведе до редовни и лоялни клиенти, които знаят, че нашите продукти предлагат качество и надеждност. Това ни позволи да постигнем непрекъснати продажби на едни и същи продуктови линии с всички наши клиенти и не само.

 ОБРАЗОВАНИЕ

Образованието е ключът към успеха на нашата компания. Ние настояваме, че ние не сме компания, която просто продава. Ние доставяме продукти, само след като сме обучили и образовали фризьорите за правилното използване на продуктите.  Образованието не е само използването на продукта, но също и маркетинг на салона, лична ефективност и управление на бизнеса. Ние обикновено се стремим да провеждаме образователните семинари  в салоните. Това събира стилистите на малки управляеми групи, които, тъй като те са колеги, не се притесняват да задават въпроси.

         
EKS Intercosmo Italy